Här grillar jag korven med brödet utanpå – allt i ett.

6 personer

  • 12 grillkorvar (gärna med hög kötthalt)

Deg

  • 5 dl mjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl vatten
  • 1 msk olivolja
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Blanda de torra ingredienserna till degen
  • Häll i vatten och olja och blanda till en deg
  • Dela degen i 6 delar och rulla till långa smala längder
  • Vira en deglängd runt varje korv
  • Lägg varje korv i separat bakplåtspapper så kladdar inte degen ihop
  • Lägg i plastpåse och packa med kylklamp
  • Grilla tills korven och brödet är heta

Grön

Använd

Gul

Anpassa receptet

Röd

Undvik

Glutenfri

Använd glutenfritt mjöl och välj en korv som inte innehåller gluten

Laktosfri

Välj en korv som inte innehåller mjölk

Vegan

Välj vegokorv

IBS

Använd glutenfritt mjöl och välj en korv som inte innehåller gluten, laktos, vitlök eller lök.

Viktväktare

Välj en mager korv och ta lite korvbrödsdeg på korven

Fiskätare

Välj vegokorv

Dryckesförslag

Till korven är det nog godast med vatten eller öl

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng