Före maten serverar jag lätta dikelkex med sardellcreme eller olivcrème tillsammans med ett glas vitt vin.

6 personer

  • 24 dinkelkex (eller glutenfritt knäckebröd)
  • 1 tub lsardellpasta eller
  • 1 burk olivcrème
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Lägg upp kexen på ett fat och klicka på sardellpasta eller olivcrème

Glutenfri

Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar

Laktosfri

Vegan

Använd olivcrème

Så här läser du symbolerna

Röd

Undvik

Gul

Anpassa receptet

Grön

Använd

IBS

Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar

Viktväktare

Fiskätare

Dryckesförslag

Vinförslag: Vit box Brochet Facile Sauvignon Blanc nr 2267, 244:-/3 l
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng