En seg kaka med kraftig chokladsmak att servera som den är eller som en del av en dessert.

Ca 24 st (beroende på storlek)

  • 0,75 dl kakao
  • 2,5 dl strösocker
  • 0,5 dl potatismjöl
  • 0,5 msk vaniljsocker
  • 2 ägg
  • 100 g smält smör
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 200oC
  • Blanda alla torra ingredienser
  • Rör i ägg och smält smör
  • Bred ut på bakplåtspapper i liten långpanna (ca 26×38 cm)
  • Grädda i ca 10-15 minuter
  • Skär i rutor
  • Förvara svalt

Glutenfri

Laktosfri

Använd laktosfritt smör

Vegan

Så här läser du symbolerna

Röd

Undvik

Gul

Anpassa receptet

Grön

Använd

IBS

Använd laktosfritt smör

Viktväktare

En liten liten bit

Fiskätare

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng