Sallad med melon och rökt renstek/vegobacon

Alla, Fiskätare, Förrätt, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Recept, Vegan, Viktväktare

I denna sallad kombinerar vi fräsch sallad med melon och rökt renstek eller vegobacon

6 personer

  • 500 g blandade salladssorter
  • 300 g melon valfri sort
  • 200 g rökt renstek eller vegobacon
  • olivolja
  • svartpeppar
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Skölj salladen och låt den rinna av. Skär melonen i kuber.
  • Skär rensteken i mycket tunna skivor och dela i mindre bitar.
  • Vill du använda vegobacon steker du den knaprig innan den delas i mindre bitar
  • Fördela sallad och melonbitar på tallrikar. Strö över ren/vegobacon.
  • Ringla på en god olivolja och dra några varv på svartpepparkvarnen.

Grön

Använd

Gul

Anpassa receptet

Röd

Undvik

Glutenfri

Laktosfri

Vegan

Använd vegobacon

IBS

Viktväktare

Fiskätare

Använd vegobacon

Dryckesförslag

Dr L Riesling nr 7218, 89:-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng